Jula nærmer seg

Til alle foresatte.                                                                    Sand skole 2. desember 2019

Informasjon angående adventstid og juleavslutning.

Vi er allerede kommet til uke 49, og ikke lenge gjenstår før alle på Sand skole/Malangseidet skole kan ta juleferie. Dagene fram mot siste skoledag er fylt med diverse alternative aktiviteter:

12. desember er det juleverksted for alle elever på skolen, og den 13. skal Luciatoget med 1. og 2. klassinger gå runden sin og skape glede og lys for oss alle. 10.klasse arrangerer juleball for små og litt større fredag 6. desember. (egen info sendt på transponder)

Torsdag 19.desember er siste skoledag før jul. Da blir det innlagt julekos, juleallmøte og klasseavslutning. På klassevis samling er det mulighet for å ha med seg LITT godteri og brus for de som ønsker det. Dette skal ikke tas fram før etter allmøtet. (klassekos)

Kl 09.00 blir det julegudstjeneste i Malangen kirke. Vi håper på en trivelig og høytidelig time der. Etterpå går vi i klassevis flokk tilbake til skolen. Allmøtet begynner kl. 12.30 og alle er hjertelig velkommen til dette. Elevene tar bussen hjem til vanlig tid – kl. 14.35. Det vil ikke være anledning for foresatte til å ta med elevene hjem før skoledagen er slutt, men er hjertelig velkommen til å være sammen med elevene også etter allmøtet (i klassene).

Vi har tidligere bedt dere om å melde til kontaktlærer dersom eleven ikke skal delta på julegudstjeneste. Dersom noen har glemt å orden dette, må det være oss i hende innen mandag 16.desember. Likeverdig alternativ til julegudstjenesten er aktiviteter på skolen som fokuserer på barnekonvensjonen. Mer info finner du på skolens hjemmeside.

Alle må ha varme klær med/på seg denne dagen! (klær etter vær) Refleksvest er lurt uansett!

Vi har nå en del erfaring med Transponder, men det kan være lurt å friske opp:

• Når du sender ei melding – skriv kun fornavnet (ikke etternavn) til barnet i meldinga – så kommer det fram til rett person.
  • Skriv kun under meldinga med ditt eget fornavn (ikke etternavn). Bruker du hele navnet, vil meldinga komme til alle grupper hvor du har barn på skolen.
  • Ikke skriv utfyllende om sykdom eller atferd, slik info bør tas på telefon eller e-post
  • De som er ansatt ved skolen og sender melding for egne barn starter meldingene med «klasse»
  • Husk også at alle permisjoner skal søkes skriftlig til skolen. 1-2 dager kan kontaktlærer avgjøre, mer enn dette skal gå via rektor. Skjema finner du på skolens hjemmeside.

• Minner også på om at dersom elever skal ha med besøk fra andre skoler, må dette avklares med oss fra elevens foresatte på forhånd.

Første skoledag etter nyttår er mandag 6.januar 2019.

Fra alle ansatte Sand og Malangseidet skole ønskes alle elever og foresatte

ei fin adventstid og ei riktig god jul.

Roy-Arne Myhre, rektor

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=6688