5.-7. klasse til First Lego League i Tromsø

5.-7.klasse ved Sand skole har jobbet de siste ukene med forsking innenfor temaet «Into orbit», altså verdensrommet. Vi har to påmeldte lag: «Team Sputnik» og «Lost in space».  De har forsket på hvordan astronauter lettere kan takle det å være lenge isolert og borte fra sine nærmeste, altså trivsel i verdensrommet. Det andre laget har forsket på hvordan astronauter kan gjøre om bevegelsesenergien de bruker når de trener, til strøm som kan lagres i et batteri, ved hjelp av en dynamo. I tillegg har begge lag drevet markedsføring og programmering. Lørdag 10.november skal de til Tromsø for å konkurrere med 5 andre lag i robotkjøring, forskning og marketsføring. Vi gleder oss til å se hva de får til der. Her kan dere se bloggene de har laget og de som vil kan se mer på nettsiden www.hjernekraft.org om turneringen.

Lagenes blogger

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=6441