Nytt mobilsystem – TRANSPONDER

Skolene i Balsfjord har byttet til mobilmeldingssystemet TRANSPONDER.  Vi mener det skal bli enklere for både foresatte og ansatte i bruk. Vi legger ut en info om det nye systemet her, og ber dere lagre nummeret 59 44 01 10 på mobilen din slik at dere alltid kan sende melding. Det trengs ikke noe kodeord, da systemet kjenner igjen navnet til eleven dersom det er nevnt i meldinga. Hvis du ikke nevner elevens navn, vil meldinga gå til de klasser hvor du har barn – ingen andre. Det finnes også en app som fungerer veldig greit. Husk å sette den opp slik at du får varsler på telefonen ved nye innkommende – ellers kan du gå glipp av informasjon. Laster du ikke ned appen, vil du få info på SMS. Les utfyllende info her: Transponder sms

Les mer under INFO-menyen på hjemmesida.

Please follow and like us:

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=6359