Nettvett


4.-7.trinn har i dag jobbet med prosjekt om nettvett

. Elevene fikk på forhånd velge hvilket tema de ville jobbe med og de ble deretter delt i grupper på tvers av trinnene
. De fikk stor frihet til metodevalg og hvordan de ville presentere det de fant ut. De jobbet utrolig godt og vi så mye læring. De måtte samarbeide, bli enig om hva de skulle presentere og hvordan.  På slutten av dagen skulle alle 8 gruppene legge frem det de hadde funnet ut
. Vi fikk se film om hvordan man sikrer bevis når noen sender upassende eller stygge meldinger

Direct Treatment Interventionshis erectile dysfunction, including the nature of onset, sildenafil citrate.

. Vi fikk både veggavis og power-point presentasjon av gode og dårlige forbilder på you-tube. Plakater om lover og regler, veggavis om aldersgrense på spill og et avisinnlegg. Veggavis om NRK-supernytts bruk av snapchat til en målgruppe under 13 år og videointervju om deling av bilder på sosiale media. En spennende og lærerik dag på mellomtrinnet. Her er et bilde av elevene i arbeid. 

Please follow and like us:
fb-share-icon

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=6247