Aktivitetslederne <3

 

Elevrådet styrer aktivitetsleder ordninga. I ett friminutt hver dag er det ungdomsskoleelevene som er ute og leker med barneskoleelevene. Disse ungdommene kaller vi Aktivitetslederne. De er med på å skape en tryggere skolehverdag for de små. De skaper vennskap og er gode forbilder for de yngre.

 

Elevrådet søkte til elevorganisasjonen (EO) om penger til å drifte ordninga. Vi fikk 15.000 kr og for disse pengene blir det kjøpt gevinster som trekkes blant aktivitetslederne, leker som skal brukes, vester og diverse.

På årets første allmøte fikk aktivitetslederene en takk fra barneskolen. De  fikk  et bilde av en ordsky med ord som alle barneskoleelevene forbinder med aktivitetslederene. Dette er en ordning som vi er stolte av å ha her på Sand skole og den jobben elevrådene på ungdomskolen gjør med å lage vaktlister og verve aktivitetsledere er viktig. Aktivitetslederene skaper inkludering, vennskap og trygghet for de små.

Her er noen bilder.

Sak  skrevet av Johanne 7.klasse og Stina

Please follow and like us:

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=6079


Hit Counter provided by brochure holders