Livet er herlig!

Fredag 5. oktober var ungdomstrinnet på Sand skole invitert til Storsteinnes skole for å høre på et foredrag av Liv Tone Lind, kjent fra TV-serien «Ingen grenser».

Liv Tone Lind var én av fire «Ingen grenser»-deltakere som 11. september hadde foredrag for ansatte i Balsfjord kommune. Fredag 5. oktober var det altså ungdomsskoleelevene som fikk høre hennes historie.

I foredraget sitt fortalte Liv Tone om både opp -og nedturer. Publikum fikk være med på en reise gjennom lykkelig barndom, vanskelige ungdomsår, en eventyrlig idrettskarriere og deltakelse i «Ingen grenser». Hun snakket om viktigheten av å akseptere egne forutsetninger, ta ansvar for eget liv og kunne ta gode valg for framtida. Budskapet var enkelt: livet er herlig! Omfavne det og lev det!

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=726


Hit Counter provided by brochure holders