Uteskoletur til Skrivarholmen❤️

I dag har 1.-3.klasse vært på uteskoletur på Skriverholmen. Der har vi lett etter insekter i og ved vannet og fant både vannkalv, vannymfer og snegler. Vi i 1.kl har lært om øyenstikker i Grej of the day og vi så en på Sandsvannet. Til alt hell fant en av elevene en nydelig øyenstikker i veikanten som vi kunne studere på nært hold🤩


Vi har også padlet i kano på Sandsvannet. Alle elevene fikk padlet. Det var både sol og regn i løpet av dagen

Vi fant også en abbor flytende i vannet og den måtte vi jo også ta opp for å studere nærmere😊


Vi spiste lunsj i den fine gapahuken og ute på benkene. Når dagen var slutt gikk vi fra Skriverholmen og til skolen. Elevene var så flinke og det var mange slitne fornøyde unger som kom tilbake til skolen. Flott dag for store og små❤️

Please follow and like us:
fb-share-icon

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=7254