Ferie for alle – Røde kors

Informasjon fra Troms Røde Kors som  har gjennomført 4 vellykkede ferieopphold siden mai, dette til tross for en pågående pandemi. De planlegger derfor å gjennomføre ferieopphold også i høst.

Vedlagt følger Invitasjon Ferie for alle 2020  Elektronisk påmeldingsskjema må benyttes:

https://k2.korsveien.no/Runtime/Runtime/Form/Feire__For__Alle__Form/

Ferie for alle er et tilbud Røde Kors gir gratis; vi dekker transport til feriestedet, samt opphold og full pensjon.  Det er nå klart for å søke om opphold i november. På grunn av koronapandemien vil dette oppholdet også være tilpasset de til enhver tid gjeldende smittevernregler, og det er derfor færre tilgjengelige plasser.

Også i høst gjelder 2020 – Coop-dugnaden , det vil si at alle barn som er søkere sammen med sine familier, får Coop-sekk med innhold under oppholdet. I tillegg vil de få dekning av treningsavgift eller medlemskap i en eller annen fritidsaktivitet. Erfaringsmessig er det mange familier som trenger hjelp med Coop-avtalen og vi ber påmeldere følge opp dette.

Vi håper at mange familier også i høst ønsker ferieopphold sammen med oss og våre frivillige!

NB! Søknadsfrist 23. september – søknader som kommer inn etter dette kan ikke behandles.

Vi ønsker også i høst å  invitere til trivelige familieferie-opphold! Vær snill å ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Vennlig hilsen

Solveig Saue

Tilrettelegger frivillighet Logo Troms 1 linje

Kontor og postadresse:

Troms Røde Kors | Havnegt 20 | 9405 Harstad

Telefon:

Mobil tel.: 913 07 172

 
Please follow and like us:

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=7250