Noen å snakke med?

Miljøarbeider på telefon/Teams

Hei!

Vi er inne i en krevende tid hvor skolen forsøker å drive opplæring uten å møte elevene ansikt til ansikt. Vi vet at elevene har ulike forutsetninger, og ulik voksendekning hjemme. Lærere og assistenter jobber hardt for å gi alle elever treffpunkter, men det blir jo litt lite tid til hver enkelt.

Derfor ønsker vi å forsøke med en samtaletelefon for de som kanskje har bekymringer eller er litt ensomme i denne situasjonen. Kanskje trenger man bare at noen lytter eller gir noen råd for å kunne få trygghet og tro på at dette vil gå bra.

Trine Strand er ansatt som miljøarbeider med Sand skole i deltidsstilling og vil være tilgjengelig for elever på telefon 415 64 348 eller Teams chat tirsdager, onsdager, torsdager og fredager fra 11.00-13.00.

Dette er en prøveordning som vi vil opprettholde så lenge vi har mulighet.

Alarmetelefonen for barn og unge er også døgnåpen – informasjon finner du her https://www.116111.no/

Sand skole v/Roy-Arne Myhre

Please follow and like us:

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=6783