På jakt etter dyrespor med 6.-7.klasse❄️

I dagens uteskole var temaet spor og sportegn

Elevene jobbet først inne med teori. Etter mat gikk vi opp på Rambergflaten der vi delte oss i 2 grupper, en gruppe grynnet seg vei inn i Hundremeterskogen og den andre gikk til en gapahuk inne i skogen på andre siden av veien.

Med mye snø ble det mye morro og litt leting etter spor. Herlig gjeng å ha med på tur❤️

Vi fant mange ulike spor, men det morsomste var et  harespor som var litt rart

 En mente haren hadde hatt en facedunk….altså tatt hode ned i snøen
. Det så litt sånn ut…det så ut som ører og et hode (se bilde lengre ned). Når vi skulle avgjøre hvilken vei haren hadde hoppet så kom det kjapt fra en av elevene: Enkelt…vi ser jo hvordan vei ørene peker så det må være den veien. Humor og kjappe replikker kommer titt og ofte, da må det jo bli gøy å være på tur😂

Etter tur i skogen var mange litt sliten og litt full av snø, men vi hadde bestemt at det skulle akes i akebakken. Etter litt  om og men deltok alle aktivt i bakken og vi fikk god trim både store og små❄️🙌🏻

Please follow and like us:

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=6664