Grunnskoleuka og skolens dag 2019

Sand skole/Malangseidet skole arrangerer grunnskoleuke hele uke 42, og topper det hele med skolens dag lørdag 19.oktober. Denne uka blir skal barn og voksne fordype seg i «miljø og bærekraft». Foresatte er selvsagt velkommen hele uka – ta bare kontakt med kontaktlærer. Informasjon om de ulike aktivitetene får elevene direkte fra lærerne sine.
Skolens dag lørdag 19. oktober er obligatorisk skoledag for alle elever og varer fra 10.00-14.00. Elever og alle ansatte avspaserer mandag 21/10. Det er ikke busstransport denne dagen, så dersom noen ikke kommer seg til/fra, må de kontakte kontaktlærer eller samkjøre med noen andre.

En viktig presisering er at alle elever må hjelpe til med opprydding på sine områder før de kan forlate etter allmøtet. Klasseteamene organiserer dette.

Program:

Åpning kl 10.00 i gymsalen – elevrådsleder og rektor

På ungdomsskolen/biblioteket:
Salg av bakevarer og karameller/kjeks, kafé, tombola, eventyrstund, konkurranser. Det blir også miljøvennlig byttemarked.

Utstilling av elevarbeider fra ukas aktiviteter.

12.00 Dørene åpnes til gymsalen
12.30 Allmøte i gymsalen