Skooler og foreldreinnlogging

Vi ønsker vi å få ryddet opp i evt. innloggingsproblemer for foresatte i Skooler.
Vi ønsker å gå fra papirutlevering av bl.a ukeplaner til digital løsning, men da må vi være sikre på at alle har tilgang og vet hvordan det gjøres. Det ligger en del info på hjemmesida, Likevel kan man oppleve at man ber om tilsendt passord eller kode på e-post, men så kommer det ikke noe. Kundeservice hos Skooler er så innstilt på å hjelpe at de har gitt følgende beskjed: Be de som har problemer om å sende oss en e-post om dette, så kan vi ringe dem opp og guide dem direkte når de har tid. Bruk e-post helpdesk@skooler.com og oppgi problem og evt. tidspunkt som passer for telefonsamtale. (De kan selvsagt hjelpe om man bare sender en e-post også, men det er muligens rasker dersom man snakker med dem) Da er oppfordringen gitt, og vi går ut fra at alle har testet og fått til innlogging før jul. Ha ei fortsatt fin advent. Roy-Arne

Please follow and like us:

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=6458