Grunnskoleuka og skolens dag

Sand skole arrangerer grunnskoleuke hele uke 42, og topper det hele med skolens dag lørdag 20.oktober. Denne uka blir hovedfokuset arbeid med forestilling som skal vises på skolens dag. Disneyklassikere er utgangspunkt for alle innslagene. grunnskoleuka og skolens dag 2018
Foresatte er som vanlig velkommen hele uka – ta bare kontakt med kontaktlærer ved spørsmål. Informasjon om de ulike aktivitetene får elevene direkte fra lærerne sine.
Skolens dag lørdag 20. oktober er obligatorisk skoledag for alle elever og varer fra 10.00-14.00. Elever, assistenter og lærere avspaserer mandag 22/10. Det er ikke busstransport denne dagen, så dersom noen ikke kommer seg til/fra, må de kontakte kontaktlærer eller samkjøre med noen andre. Halvparten av overskuddet går i år til årets innsamlingsaksjon. Det blir frivillig «utgangsbillett» etter forestillinga.

Program:

Åpning kl 10.00 i gymsalen – FAU-leder og rektor

Salg av bakevarer, kafé, tombola, eventyrstund, konkurranser, mulighet til å ta foreldreundersøkelsen eller få hjelp med Skooler og Transponder.
12.00 Dørene åpnes til gymsalen
12.15 Festforestilling i gymsalen