Sal og scene på bytur


Etter ei fantastisk helg med GREASE, og ekstraforestilling for alle ungdomsskoleelevene i kommunen, bestemte vi oss for å feire oss selv litt
. Turen gikk til Tromsø, der vi først hadde en avtale med Kulta om besøk med omvisning. Kai var en super guide, som tok oss med på kostyme- og rekvisittlagre, og vi fikk se flere av salene som de bruker til trening og framføring. Vi fikk også lære flere morsomme måter å sjonglere på, og noen fikk prøvd seg litt i trapeset.

Så gikk turen til Egon for å spise litt, før vi skulle oppleve kveldens høydepunkt: Kulturskolens oppsetning av Shrek – The Musical

Class IV Breathlessness at rest sildenafil side effects diagnosed cardiovascular disease (11).

. Det blei ei super avslutning på en lang og innholdsrik dag (vi hadde jo også hatt allmøte tidligere på dagen)
. Shrek og Fiona var glitrende i sine roller, men jeg tror kanskje det var Esel som fikk flest fans (noen som ble litt avstandsforelsket?). Eila hadde også flere roller i forestillingen, blant annet var hun The Mad Hatter fra Alice in Wonderland. Etter showet fikk vi snakket litt med henne, og noen fikk tatt bilder sammen med Esel
.

 


Please follow and like us:
fb-share-icon

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=6214