Sal og scene på bytur

Etter ei fantastisk helg med GREASE, og ekstraforestilling for alle ungdomsskoleelevene i kommunen, bestemte vi oss for å feire oss selv litt. Turen gikk til Tromsø, der vi først hadde en avtale med Kulta om besøk med omvisning. Kai var en super guide, som tok oss med på kostyme- og rekvisittlagre, og vi fikk se flere av salene som de bruker til trening og framføring. Vi fikk også lære flere morsomme måter å sjonglere på, og noen fikk prøvd seg litt i trapeset.

Så gikk turen til Egon for å spise litt, før vi skulle oppleve kveldens høydepunkt: Kulturskolens oppsetning av Shrek – The Musical. Det blei ei super avslutning på en lang og innholdsrik dag (vi hadde jo også hatt allmøte tidligere på dagen). Shrek og Fiona var glitrende i sine roller, men jeg tror kanskje det var Esel som fikk flest fans (noen som ble litt avstandsforelsket?). Eila hadde også flere roller i forestillingen, blant annet var hun The Mad Hatter fra Alice in Wonderland. Etter showet fikk vi snakket litt med henne, og noen fikk tatt bilder sammen med Esel.

 

Please follow and like us:

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=6214


Hit Counter provided by brochure holders