Skidag for ungdomstrinnet

Ungdomsskolen valgte å utsette sin skidag til etter påske, og det angret vi ikke på da vi inviterte med oss 7. trinn til fellesbeitet tirsdag 17.4. Strålende sol fra skyfri himmel, og vårlig temperatur i lufta.

Mange sleit med bakglatte ski, men vel oppe kom belønninga med god fart på medbrakte akematter og kjelker.  Vi oppdaget også at det kunne være litt skummelt i bakken… Ellers hører båling og pølsegrilling med til skitur, og mange brukte dagen til å slappe av i sola – noen timer pause fra forestillinger, prøvemuntlig og tentamener.

Stor takk til Bjørn Tormod for flott preparert akebakke og ny-oppkjørte skiløyper!

Legendariske sitater:
– Frode, har du med deg tamponga?
– Ho mamma sa at æ ikkje fikk lov tel å klage, men æ gjør jo ikkje anna!

 

    

Alle bilder: Elisabeth Fagerland

 

Please follow and like us:

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=6199


Hit Counter provided by brochure holders