GREASE Live!

Førstkommende helg setter valgfag sal og scene opp suksessmusikalen GREASE på Rambergstua. Musikalen er basert på filmen fra 1978, med John Travolta og Olivia Newton-John i hovedrollene. Elevene har selv laget manus, kostymer, kulisser, rekvisitter, koreografi og scenografi, og har lagt veldig mye arbeid i å produsere ei profesjonell forestilling. Det er også elevene som har ansvar for lyd og lys under selve forestillinga.

Vi anbefaler absolutt alle å få med seg denne begivenheten, som det kommer til å bli snakket om i mange år!

Kom til Rambergstua fredag 13.4. eller lørdag 14.4. klokka 18.00.
Billettpris 50,-/150,-

Det blir kafé i pausen.

 

Please follow and like us:

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=6191


Hit Counter provided by brochure holders