Valgfag Design og redesign på Fylkesmessa 2018


Elevbedrift på Sand skole drar hjem priser!

I høst startet elevene på valgfag Design og redesign opp tre elevbedrifter. Bedriftene fikk navnene Brikkan eb, Creative art eb og Mc chains eb. Elevbedrift handler om å ha en idé og gjøre noe med den. Elevene skulle starte, drive og avvikle en liten bedrift over en periode. Bedriftene valgte selv om de ville delta på Fylkesmessa eller ikke. Hele prosessen har vært og er veldig spennende både for elever og lærer. Vi har lært utrolig mye! Brikkan har laget bordbrikker av tre, Mc chains har laget armbånd av sykkelkjeder og Creative art har støpt kunst i sement

28Psychosocial history should cover symptoms of depression generic viagra online 2. When you had erections with sexual stimulation,.

.

Over ser vi noen av produktene, samt standen til de to gruppene. Deltakere fra Sand skole er Hedda, Kristense, Hanna, Sara, Vivian(lærer), Victoria, Ola og Jan-Steinar.

Creative Art eb og MC Cains eb var med på fylkesmessa 2018 i Tromsø 6. mars. Det var veldig mange utstillere og et høyere nivå enn tidligere år, noe som gjorde det enda mer utfordrende og spennende
. Til tross for hard konkurranse vant Creative art eb 1. premie for beste stand og 2. premie i konkurransen om beste elevbedrift. Premien var 1700 kr for beste stand!

Her ser vi bilder fra selve presentasjonen av forretningsidé, designet og standen.
Vi ser Kristense, Hedda, Hanna og Sara i aksjon fra presentasjonen og overrekkelsen av premien.

Elevene takker alle sponsorer, lærere og foreldre som bidro til å dra dette i land!

Please follow and like us:
fb-share-icon

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=6168