100 dager klokere

1.klasse er blitt 100 dager klokere! Dette måtte vi feire! Alle hadde med seg 100 ting av en sort hjemmefra. 100 makaroni, 100 pinner, 100 perler på et smykke, 100 kakepyntperler, 100 sneglehus, 100 fyrstikk og 100 kakepyntsverd. Vi måtte jo finne ut hvordan vi ser ut når vi er 100 år så vi tok bilde av oss i en app som gjorde oss gamle. Det ble det mye fliring av.  Dagen før gikk vi til rektor med en invitasjon til festen. Det var stor stas å få Roy-Arne på besøk og vi koset oss med ferske muffins. Vi hadde bakt 100 stk men det var nok å spise en så vi spanderte på 2. og 3. klassen og enda ble det mange igjen. Mens noen bakte så gikk resten på butikken for å handle saft. Tilslutt fikk elevene velge seg et aktivitetsark. Der fikk de forskjellige oppgaver som å springe rundt lekehuset 4 ganger, ligge under bordet med øynene igjen og telle til 50, finne en pinne som er 7 cm lang, rydde ute i garderoben, si noe fint til noen pluss mange flere. Det var en vellykket feiring.

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=6157