Juleverksted og lite kjøkken

11.desember var det juleverksted på skolen. Da deles alle elevene inn i grupper der de gjør ulike aktiviteter de har ønsket å delta i. I år var det alt fra nissetur i skogen, sløyd, drama, julepynt, kjøkken m.m. Alle får servert grøt kokt av hjelpsomme foreldre. Takk til dem og takk til Stian Mosli som sponset oss melken. Vi fikk også besøk av to nisser som ga oss klementiner, vi er virkelig heldige.

Her kan du ta en liten titt på hva vi jobbet med på lite kjøkken. Elevene jobbet godt og fikk laget 4 ulike sorter. Potetmeltopper, sjokoladeboller, kokosmakroner og figurer i marsipan. Med julemusikk og koselig førjulsstemning fikk vi en flott dag på kjøkkenet.

Bildene er tatt av Lene N Jensen

Please follow and like us:

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=6092


Hit Counter provided by brochure holders