»

okt 12 2017

Skriv ut Innlegg

Velkommen til grunnskoleuka og skolens dag ved Sand skole

Sand skole arrangerer grunnskoleuke hele uke 42, og topper det hele med skolens dag lørdag 21.oktober. Denne uka blir hovedfokuset «solidaritet». Årets TV-aksjonen hos NRK 2017 går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt, og vi skal bruke dette inn i vår undervisning.

Komplett informasjon finner du her: grunnskoleuka og skolens dag 2017.

Foresatte er som vanlig velkommen hele uka – ta bare kontakt med kontaktlærer ved spørsmål. Informasjon om de ulike aktivitetene får elevene direkte fra lærerne sine. Skolens dag lørdag 21. oktober er obligatorisk skoledag for alle elever. Elever, assistenter og lærere avspaserer fredag 27/10. Det er ikke busstransport denne dagen, så dersom noen ikke kommer seg til/fra, må de kontakte kontaktlærer eller samkjøre med noen andre.

Skolens dag starter med åpning fra elevrådsleder og rektor og fortsetter med ulike aktiviteter og salg fram til allmøtet i gymsalen.

Program:

10.00     Åpning

Deretter: Kafè, eventyrstund, tombola, konkurranser, utstillinger/salgsboder, foreldreundersøkelsen og salg av diverse.

12.30     Allmøte

Kom og se hva våre flotte elever har fått til i løpet av grunnskoleuka.

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=6032