Uteskole 1.-3. klasse

             

Vi har hatt en flott tur til gapahuken ved rambergstua i dag. Vi gikk etter veien opp og gjennom skogen tilbake. Før lunsj gikk vi rundt i skogen og leitet etter forskjellige sopper og blader. Vi fant også et område i skogen med store hull, kansje reven har bodd der? Det var rim på bakken og sol på himmelen, rett og slett en nydelig høstdag.  Vi hadde soppbøker med for å finne ut hva soppene heter. Da vi kom tilbake laminerte vi bladene og snakket om hvorfor bladene skifter farge og detter av buska. Siste økt var vi i gymsalen og lekte tarzansisten. Det var mange svette og glade barn som tok bussen hjem i dag.

Lagre

Lagre

Lagre

Please follow and like us:

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=5988


Hit Counter provided by brochure holders