Skoleavslutning våren 2017

Siste skoledag er tirsdag 20. juni. Da er det vanlig skole i skoletiden.

Fra ca kl.14.35 inviterer vi foresatte og søsken til grilling ute i skolegården. Menyen er «Skattekiste» (fisk). Både elever, ansatte, foresatte og søsken får mat fra grillen, mens alle tar med seg drikke til seg selv. Skolen ordner med griller. Dette tiltaket er sponset av «God Fisk»

Mens grillingen foregår vil det være ulike aktiviteter i skolegården. Her kan både store og små delta, og foresatte oppfordres til å delta. Klarer vi å få til en uformell fotballkamp mellom elever og foresatte? På slike avslutninger er det mye folk, og foresatte må også hjelpe til med å holde oversikt over sine barn J. På denne måten får vi en trivelig og samlende avslutning for alle.
På klassevis samling er det tillatt med litt godteri og brus. For at dette ikke skal føre til misforståelser, avtales dette klassevis og informeres om på ukeplan/mobilskolemelding.

Kl.16.30 er vi klar med skoleårets siste allmøte. Ta med venner og bekjente for å se på våre dyktige elever. 

Vel møtt!

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=5845


Hit Counter provided by brochure holders