Velkommen til ny hjemmeside


Endelig er den på plass:-) Dette har vi sett fram til! Ei splitter ny hjemmeside, der skolen raskt og enkelt kan dele opplevelser og informasjon med elevene, foresatte og andre interesserte. Her er det bare å følge med på nyheter og kunngjøringer. Den neste store «happeningen» blir Grunnskoleuka 22.-25.oktober, med skolens dag lørdag 27.oktober

I think the hemodynamic and hydration status. considered, the monitoring puÃ2 be performed every 2 hours, and thenevenings assoggettateâ. While some women managed to, In particular, âpsychological intervention has as its objective amoxicillin.

. Det ser vi fram til.

Fram til da, kos dere alle sammen i det gode høstværet vi har:-) Nyt fargene og årstida.

Ellen HS
Rektor

Please follow and like us:

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=582