»

jun 01 2017

Skriv ut Innlegg

De siste ukene av skoleåret

Informasjon til foresatte om de siste dagene for dette skoleåret, og litt om neste skoleår

Vi nærmer oss skoleslutt, og mange av dagene brukes til alternative læringsaktiviteter ute, til å avslutte påbegynte prosjekter og til rydding. Uke 24 blir vår årlige aktivitetsuke gjennomført, der elevene er sammen med andre trinn og mye av læringsaktiviteten er utendørs. Foresatte er hjertelig velkommen hele denne uka – ta evt. kontakt med kontaktlærer for mer informasjon.

Dagene i uke 25 blir brukt til evalueringer, innlevering av bøker og til øving på allmøteinnslag.

Neste skoleår:

Det sendes egen info om på/av-onsdager. Denne oversikten vil også ligge på hjemmesida til skolen. Også info om melkeordninga legges på hjemmesiden.

Sand skole er med i den nasjonale ungdomstrinnssatsinga og vi er også en del av Veilederkorpset. Lærerne har påbegynt kollektiv videreutdanning i «vurdering for læring», og dette skal videreføres neste skoleår.

I skoleåret som kommer, vil fokuset vårt fortsatt dreie seg mye om motiverende, praktisk og relevant undervisning/læring. Ved å gi elevene mestringsfølelse og se behovet for læring, skal undervisningen bli enda mer motiverende for videre læring og aktiv kunnskapssøking.

Elevene starter opp etter ferien mandag 21. august.

Kontoret på skolen vil være bemannet fram til 6.juli og fra 10.august til skolestart.

Så gjenstår det bare å ønske alle sammen en riktig god og velfortjent sommerferie.

Roy-Arne Myhre, Rektor, Sand skole

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=5818