Sjakkmesterskapet på Sand skole


Heljar befester sin posisjon som skolens beste sjakkspiller ved å vinne skolemesterskapet for tredje året på rad. Videre har skolen fått flere nye spillere i Guro, Runar og Nikolai som kjemper om å de neste plassene. På skolen var interessen for mesterskapet stort. 14 spillere vitner om at skolemesterskapet er i ferd med å befeste seg som en årlig tradisjon. Det er hard konkurranse om den gjeve mesterskapstittelen, og alle spillerne var heltente under turneringa som ble gjennomført over to dager.

Årets sjakkmesterskap for ungdomstrinnet ble gjennomført i uka før vinterferien. Tilsammen var følgende elever påmeldt: Magnus, Trym, Heljar, Odd Marcus, Runar, Eila og Kristian i gruppe 1. Sander, Guro, Bård André, Nikolai, Peter, Espen og Ronny i gruppe 2.

Hver spiller hadde 10 minutters tenketid per parti. Og hver spiller spilte 4 parti i gruppespillet. Gruppene og motstanderne ble trekt.

Etter gruppespillet hadde vi følgende gruppevinnere som spilte om 1. plassen: Heljar i gruppe 1 og Guro i gruppe 2.
Gruppetoere ble: Runar i gruppe 1 og Nikolai i gruppe 2. Disse spilte om 3. plassen.

20160219_130914 20160219_130804

Her har vi finalebordene der Heljar og Guro møttes i to partier om 1. plassen, og det andre bordet der Nikolai og Runar spilte om 3. plassen.

Resultater:
1

(12)- hypogonadism viagra for sale.

. plass: Heljar
2. plass: Guro
3
. plass: Runar
4. plass: Nikolai

Please follow and like us:

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=4560