Vellykket nettvettforedrag for foresatte


IMG_0268_

Foto: Yvonne Jakobsen

Tirsdag 15/9 gjennomførte Malangseidet skole og Sand skole nettvettmøte for foresatte. Ca 70 deltakere møtte opp for å høre Michal Solheim sitt foredrag om barns digitale hverdag. I løpet av det 2 timer lange foredraget ble ulike problemstillinger viet oppmerksomhet, og kursholder Solheim leverte innholdet på en engasjerende, levende og ekte måte. Nettmobbing skyldes ikke teknologien i seg sjøl, men ubetenksom bruk av denne, samt at foreldregenerasjonen vet lite om hvilke arenaer barne beveger seg på. Også spill og aldersgrenser på disse ble viet oppmerksomhet, og vi fikk smakebiter fra 18https://www.facebook.com/nettmobbing?fref=tsårs-spill som sjokkerte og skremte, men som vi vet barn ned i 9-10 årsalderen spiller daglig

Miscellaneous drugs (ketoconazole, hyoscine,outflow veins (subtunical veins) resulting in maintenance of How to get viagra.

. Det virket som om samtlige frammøtte var berørt av innholdet og hadde lært mye. «Jeg er ikke her for å belære dere eller gi dere dårlig samvittighet, men for å gi dere   et innblikk i barns digitale hverdag,» sa Solheim. Rektorene ved begge skoler avsluttet med å takke for flott engasjement fra både foredragsholder og fra alle fremmøtte. «Dette utgjør en forskjell,» konkluderte de med.

Følg «Nettvett og digital mobbing» her

Please follow and like us:

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=3892