Verdens beste!


skolensdag28

Lørdag 8. november ble grunnskoleuka på Sand skole avsluttet på tradisjonelt vis. Klokka 10 kunne FAU-leder Terje Løvheim ønske velkommen til skolens dag. I et par timer var det hektisk aktivitet på skolen. Elevene på 9. trinn hadde eventyrstund på biblioteket, og der framførte de to eventyr. Først var det eventyret Bukkene Bruse.

skolensdag01skolensdag02

skolensdag04skolensdag05

Deretter var det eventyret om Pannekaka som ble fortalt og dramatisert.

skolensdag06skolensdag08

De sju skrikerungene var sultne, men pannekaka trillet fra dem. Deretter trillet den fra Mann Brann…

skolensdag10skolensdag11

..Kråke Bråke og Hane Pane…

skolensdag12skolensdag14

…Ulv Gulv og Kanin Fin…

skolensdag15

…før Pannekaka til slutt slo følge med Gris Fis. Men som du kanskje har skjønt, så klarte grisen å lure pannekaka og jafset den i seg.

skolensdag16skolensdag17

10. klasse hadde kaféutsalg, og med mye godt å smake på for en billig penge, så var det naturlig nok trangt om plassen.

skolensdag18skolensdag19

7. klasse hadde gjettekonkurranser, og elevene i 10. klasse solgte bakevarer og kakebokser fra Nordkak.

skolensdag20skolensdag21

Votter og lester er alltid kjekt å ha når vinteren har gjort sin ankomst. Frode hadde stand og hjalp foreldre med Fronter eller foreldreundersøkelsen, og det er stor stas når tidligere elever fra 2009, 2012 og 2013 dukker opp!

skolensdag22skolensdag23

Klokka 12 var det tid for å ta turen opp til Rambergstua der forestillinga skulle begynne kl 12.15

skolensdag24skolensdag27

Flere mennesker er det ikke plass til på Ramberstua! Konferansierene fra 9. klasse var festkledde som seg hør og bør når det er prisutdeling på gang. Ja, foruten Eila som hadde misforstått dette med Verdens beste. For Verdens beste skulle jo ikke handle om kaker, men om verdens beste i ulike kategorier.

skolensdag32skolensdag33

Først ut var 1. og 2. klasse som sang et potpurri av nominerte barnesanger. Etter endt framføring kunne de kåre verdens beste barnesang, og det ble «Hompetitten». Det passer jo veldig godt i jubileumsåret for Alf Prøysen.

SKOLENSDAG34skolensdag35skolensdag36

7. klasse kåret årets Drama Queen, og de hadde mange gode kandidater.

skolensdag39skolensdag40

Det ble et stort sprang fra glitter og glamour i 7. klassens opptreden til 8

patient with ED may be stratified as: How to use sildenafil citrate tablets include the following:.

. klassens kåring av Verdens beste bussjåfør.

skolensdag42skolensdag44

Det var fire svært ulike bussjåfører vi fikk stifte bekjentskap med. Førstemann ut var kul og på god fot med elevene. Den andre sjåføren hatet Justin Bieber, Isac Eliot og One Direction.

skolensdag45skolensdag46

En tredje bussjåfør klarte ved et mirakel å bestå førerprøven, mens den fjerde bussjåføren utøvde jerndisiplin over elevene. Konferansierene fikk overrakt konvolutten med vinneren, og fasiten lover ikke godt for Justin Bieber, Isac Eliot og One Direction!

skolensdag48skolensdag49

3. og 4. klasse viste fram de nominerte innslagene i kåringen av verdens beste sirkusnummer. Her var det den store pyramiden som ble vinneren.

skolensdag50skolensdag52

10. klasse parodierte tre uike lærertyper i sin kåring av Verdens beste lærer. Den første kandidaten hadde 18 års erfaring fra hæren og var en stor tilhenger av disiplin
. Den andre kandidaten var ung og nyutdannet og talsmann for å bygge gode relasjoner med både elever og foreldre, men tok det kanskje litt i lengste laget. Sist, men ikke minst, så var den tredje kandidaten av den gamle skolen – opptatt av at elevene skulle spise opp maten sin og fryktelig opptatt av renhold. Her var det den unge og vakre læreren som vant, og kanskje det er en suksessoppskrift for elevene, for som hun selv sa: «Æ lærte mæ jo heile gangetabellen når æ gikk i 8. klasse bare førrdi at læreren va fin!»

skolensdag53skolensdag54

5. og 6. klasse kåret årets foto og vinnerbildet var Hjertevenner. I håp om kongelig glamour sang de «Kanskje kommer kongen», men han var nok dessverre opptatt med noe annet!

9. klasse hadde nominert Harry Potter, Kaptein Sabeltann og Star Wars i kategorien Tidenes beste film, og publikum fikk se elevenes egne trailere av de tre filmene. Vinneren ble Kaptein Sabeltann.

Siste kategori i forestillingen var Verdens beste Melodi Grand Prix-låt og det var det lærerne som sto for med et potpurri av gamle MGP-slagere.

skolensdag56

 

Konferansierene fra 1. og 2. klasset kåret til slutt grunnskoleuka som verdens beste skoleuke, og det kan vi vel si oss enig i. Vi takker alle som har gjort sitt for at uka og forestillinga ble uforglemmelig!

Please follow and like us:
fb-share-icon

Permalenke til denne artikkelen: http://web.sandskole.no/?p=3077